Vloerverwarming Rotterdam

Roheating is uw specialist op het gebied van vloerverwarming in Rotterdam. Wij kunnen een vloerverwarming aanleggen in elk soort vloer, en dat voor een hele gunstige prijs. Duurzaamheid en kwaliteit zijn onze speerpunten, daarom geven wij op elke vloerverwarming die we aanleggen 50 jaar garantie.

Een vloerverwarming heeft voor u een aantal pluspunten

  • Weinig warmte verlies, de warmte word gelijk verdeeld
  • Daarom ook energie zuinig
  • Geen afgrijselijke leidingen en radiatoren
  • Goed voor de waarde van uw huis

Vloerverwarming op draadstaalnetten in Rotterdam

Mocht blijken dat de vloer bij u thuis niet geschikt is voor vloerverwarming door middel van infrezen, dan heeft Roheating toch een oplossing voor u. Namelijk met vloerverwarming op gegalvaniseerde draadstaalmatten.


We isoleren uw vloer eerst met een reflectiefolie om het verlies van warmte te voorkomen en dit zorgt ook voor een geleidelijke verspreiding van warmte. Daarna worden de draadstaalmatten geïnstalleerd waar de vloerverwarming op gemonteerd word.

Infrezen van vloerverwarming

De meeste vloerverwarmingen die wij aanleggen worden in de dekvloer ingefreesd. Op deze manier kunt u ook , zonder te veel moeite en rommel, een vloerverwarming aanleggen.

De voordelen van deze keuze zijn:

  • Betonstof word opgezogen door onze industri├źle stofzuiger
  • Werkvloer word niet verhoogd
  • Vloer kan vrijwel meteen weer afgewerkt worden

Advies op maat over uw vloerverwarming in Rotterdam

Er komt nogal wat kijken bij het aanbrengen van een vloerverwarming. Wij voorzien u graag van alle informatie over het plaatsen van de vloerverwarming. Wij geven op elke vloer ook 50 jaar garantie. Bel ons voor meer informatie: 06-52328433.

floorheating2