Vloerverwarming in Breda

Als u er over na denkt om vloerverwarming te laten plaatsen, dan is Roheating de expert die u nodig heeft. Wij verzorgen het installeren van uw vloerverwarming in Breda. Bij ons staan de kwaliteit en duurzaamheid van een vloerverwarming hoog in het vaandel. Omdat we ook vertrouwen op ons vakwerk geven wij 50 jaar garantie op elke vloerverwarming die wij aanleggen.

Waarom kiezen voor vloerverwarming:

  • Er is weinig verlies van warmte omdat deze gelijkmatig word verdeeld
  • Zuinig in het verbruik van energie
  • Geen zichtbaar leidingwerk of radiatoren
  • Verhoogt de waarde van uw huis

Infrezen van vloerverwarming

Een goede manier voor het aanleggen van een vloerverwarming is om deze in te frezen in een bestaande dekvloer. Omdat wij gebruik maken van een speciale diamantzaag, kunnen wij dit in bijna elke vloer doen. Bij gebruik van deze manier hoeft niet uw hele vloer worden open gebroken en het is stofvrij. Dit is zo omdat een grote stofzuiger al het betonstof opzuigt. Na het infrezen is de vloer vrijwel direct geschikt om afgewerkt te worden.

Vloerverwarming aan draadstaalmatten in Breda

Omdat niet elke vloer bij defenitie geschikt is voor vloerverwarming bieden wij een tweede optie. Namelijk een vloerverwarming bevestigt aan draadstaalmatten. Eerst bedekken wij u vloer met isolatiefolie waarna wij de draadstaalmatten plaatsen. Aan deze matten wordt dan de vloerverwarming gemonteerd.

Vloerverwarmin op maat in Breda

Een vloerverwarming hoeft niet veel te kosten. Wij hanteren scherpe tarieven en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Mocht u nog vragen hebben? U kunt ons altijd bellen: 06-5232843.

floorheating3