Vloerverwarming in Amsterdam

U bent op zoek naar een expert op het gebied van aanleggen van vloerverwarming in Amsterdam? Dan moet u bij Roheating zijn. Wij kunnen in elke afwerkvloer een vloerverwarming plaatsen tegen een zeer scherpe prijs. En omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit en duurzaamheid geven wij u 50 jaar garantie op de vloerverwarming.

De grote voordelen van een vloerverwarming zijn:

  • Uw woning word geleidelijk warm
  • Laag energieverbruik
  • Geen lelijke radiatoren meer
  • Waarde verhogend voor uw woning

Stofvrij infrezen van uw vloerverwarming in Amsterdam

Het grootste nadeel dat meestal word meegegeven aan het aanleggen van een vloerverwarming is dat de hele vloer opengebroken dient te worden. Dit is bij Roheating echter niet het geval. Wij kunnen elke afwerkvloer slijpen. Ons personeel is speciaal getraind in het gebruiken van een diamandzaagmachine. In combinatie met een krachtige industriĆ«le stofzuiger zorgen wij er ook voor dat dit stofvrij gebeurd.

Vloerverwarming op draadstaalnetten

Mocht het zo zijn dat er in uw woning geen dekvloer aanwezig is, maar wel voldoende hoogte, dan kunnen wij vloerverwarming aanleggen door middel van draadstaalnetten. Om de verwarming van uw woning geleidelijk te laten verlopen word er dan eerst isolatie folie aangebracht. Daarna plaatsen we de draadstaalnetten en sluiten we daar de verwarmingsbuizen op aan. Deze vorm van vloerverwarming kan zowel als hoofdverwarming als bijverwarming gebruikt worden.

Advies over vloerverwarming in Amsterdam

Een verbouwing kan een ingrijpende klus zijn, daarom is het van belang dat u zich goed laat informeren. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende type vloerverwarming. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, bel: 06-5232843.

floorheating4